Πόστο στον Μιντιούρη έδωσε ο Πανσερραϊκός…με νόημα προς πάσα κατεύθυνση

Πόστο στον Μιντιούρη έδωσε ο Πανσερραϊκός...με νόημα προς πάσα κατεύθυνση

Ο παλιός διαιτητής και γνωστός τηλεκριτικός διαιτησίας απο τις Σέρρες Μάκης Μιντιούρης, συμφώνησε να αναλάβει χρέη υπευθύνου Δημοσιών Σχέσεων στον Πανσερραϊκό απο τη νέα σεζόν. Μια σημαντική κίνηση απο τη νέα διοίκηση Κατσαβάκη-Καζία, διότι ο παλιός ρεφ, διατηρεί άριστες σχέσεις με τα κέντρα λήψης αποφάσεων, όπως είναι η ΚΕΔ και η ΕΠΟ, ενώ απο την τηλεοπτική του θητεία και όχι μόνο, έχει πολλές χρήσιμες επαφές. Ο Πανσερραϊκός στη νέα του προσπάθεια, έπρεπε να θωρακιστεί με κατάλληλους ανθρώπους, που να έχουν προσβάσεις παντού και να δημιουργούν όντως…χρήσιμες δημόσιες σχέσεις, εκεί που πραγματικά παίζεται το παιχνίδι! Που αλλού; Στο χορτάρι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Μάκης Μιντιούρης επί των Δημοσίων Σχέσεων στον Πανσερραϊκό

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον πρώην Διεθνή διαιτητή και καθηγητή διαιτησίας Ναούμ (Μάκη) Μιντιούρη, ενισχύοντας την ομάδας μας, από την θέση του υπεύθυνου δημοσιών σχέσεων.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr