Πόζαρε με τον Ψινάκη ο καλύτερος Σερραίος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Πόζαρε με τον Ψινάκη ο καλύτερος Σερραίος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Κενυατική υπόθεση ήταν ο εφετινός Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, καθώς στις πρώτες τρεις θέσεις της ιστορικής διαδρομής, τερμάτισαν ισάριθμοι εκπρόσωποι της αφρικανικής χώρας. Μετά από 42.195 μέτρα, πρώτος έκοψε το νήμα ο Σάμουελ Καλαλέι με επίδοση 2:12.17 και τον ακολούθησαν οι συμπατριώτες του, Μίλτον Ρότιτς (2:14.18) και Τζόναθαν Γιέγκο Κίπου 2:16.00. Παράλληλα, ο Κώστας Γκελαούζος αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς τερμάτισε σε 2:27.21, ακολουθούμενος από τον Χριστόφορο Μερούση (2:28.19) και τον Παναγιώτη Καραϊσκο (2:28.57).

Όσον αφορά τους Σερραίους, ο Νικόλαος Μάντσος που είναι στη θέση No69 στην λίστα των καλύτερων Ελλήνων Μαραθωνοδρόμων του 2017, ήταν ο πρώτος που μπήκε στο Καλλιμάρμαρο κάνοντας χρόνο 2:57:49 και παίρνοντας το χειροκρότημα απ’ όσους τον περίμεναν στην γραμμή του τερματισμού. Λίγο αργότερα, με το μετάλλιο περασμένο στον λαιμό πόζαρε και με τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη. Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια και σε όλους τους υπόλοιπους που συμμετείχαν και τερμάτισαν στον δυσκολότερο μαραθώνιο του κόσμου.

Φωτογραφία του Αντωνης Μαυριδης.

φωτό: Mαραθωνοδρόμοι Σερρών

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr