Πυροδότησε “βόμβα” με Παπαδόπουλο το Ρούπελ !

Πυροδότησε "βόμβα" με Παπαδόπουλο το Ρούπελ !

Με 5άρι ξεκίνησε τις μεταγραφές του το Ρούπελ Σιδηροκάστρου που ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου PF-C, Γιώργου Παπαδόπουλου που αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή, ενώ έχει αγωνιστεί για χρόνια με την φανέλα των Ικάρων από Α2 μέχρι Γ’ Εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση για την ομάδα του Σιδηροκάστρου, που “θωρακίζει” την ρακέτα της και δείχνει το που στοχεύει ενόψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

 Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 27χρονο Σερραίο καλαθοσφαιριστή, Γιώργο Παπαδόπουλο και του εύχεται καλό ξεκίνημα με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Πρόκειται για έναν αθλητή με ύψος 2.01 μέτρα που αγωνίζεται στις θέσεις “4” και”5″ και έρχεται με σκοπό να βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Με μεγάλη εμπειρία και πολλές παραστάσεις στα Εθνικά πρωταθλήματα αναμένεται να αποτελέσει τον “πυλώνα” της ομάδας κάτω από το καλάθι.

Βιογραφικό

2012-14 Ίκαροι Σερρών (Α2 Εθνική κατηγορία)

2014-16 Ίκαροι Σερρών (Γ’ Εθνική κατηγορία)

2016-17 Ιωνικός Διαβατών (Γ’ Εθνική κατηγορία)

2017-18 Ένωση Αθλοπαιδιών Πάτρας (Γ’ Εθνική κατηγορία)

2018-19 Ίκαροι Σερρών (Β’ Εθνική κατηγορία)

2019-20 Α.Γ.Σ Ιωαννίνων (Γ’ Εθνική κατηγορία)

2020-21 Παναχαϊκή (Γ’ Εθνική κατηγορία)

Γιώργο, καλωσόρισες στην οικογένεια του Ρούπελ !

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr