ΠΣΑΠ: «Πατήσατε τη σκανδάλη και εκτελέσατε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές»

ΠΣΑΠ: «Πατήσατε τη σκανδάλη και εκτελέσατε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές»

Σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτες τους υφυπουργούς Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας, Λευτέρη Αυγενάκη και Νίκο Χαρδαλιά εξέδωσε ο ΠΣΑΠ, κάνοντας λόγο πως οι ίδιοι είναι αυτοί που πάτησαν την σκανδάλη και εκτέλεσαν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, μετά την απόφαση να καταργηθεί η Football League αλλά και το γεγονός πως στην χθεσινή ανακοίνωση άρση των μέτρων, δεν συμπεριλήφθηκαν οι προπονήσεις των ομάδων της κατηγορίας, μένοντας για ακόμα μια εβδομάδα στο… χάος!

Στο αθλητικό νομοσχέδιο του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, έγινε γνωστό πως η κατηγορία της Football League καταργείται και πως θα υπάρχουν πλέον δύο επαγγελματικές κατηγορίες (Super League 1 και 2). Στην χθεσινή ημέρα ενημέρωσης για τον κορωνοϊό και την σταδιακή άρση των μέτρων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, δεν αναφέρθηκε στην κατηγορία της Football League και την επιστροφή στις προπονήσεις, αφήνοντας για ακόμα μια φορά τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας και τις οικογένειες τους, στην αβεβαιότητα και στην εξαθλίωση που ζουν εδώ και έναν χρόνο (παρά έναν μήνα).

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτες τους δύο υφυπουργούς, και τους θεωρεί «εκτελεστές» των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, καθώς για ακόμη μία εβδομάδα τους έχουν ξεχάσει!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωτεργάτες τους κύριους Κυριάκο Μητσοτάκη και Λευτέρη Αυγενάκη, μόλις έστησε στο απόσπασμα 400 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, τις γυναίκες και τα παιδιά τους και πάτησε την σκανδάλη εκτελώντας τους στην κυριολεξία.

Από μικρά παιδιά ο αθλητισμός, μας προσφέρει ψυχική και σωματική υγεία και εσείς κάθε μέρα εδώ και δέκα μήνες μας αρρωσταίνετε και ψυχικά και σωματικά. Απαιτούμε ουσιαστική αντίδραση από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής κύριο Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον πρόεδρο της ΕΠΟ κύριο Βαγγέλη Γραμμένο, για τη σκανδαλώδη απόφαση της πολιτείας να μην επιτρέψει την επαναλειτουργία των ομάδων της Football League

ΥΓ.1 Κύριε Αυγενάκη τέτοιες ώρες θα έπρεπε να γίνονται ανακοινώσεις ανοίγματος του αθλητισμού και όχι ανακοινώσεις αναδιάρθρωσης.

ΥΓ.2 Κύριε Χαρδαλιά κορυφαία πηγή μετάδοσης είναι η πολιτική σας που ανοίγει κλάδους χωρίς τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας, που άνθρωποι στοιβάζονται σαν σαρδέλες στα ΜΜΜ, που υπάρχει πολυπληθής αριθμός μαθητών μέσα στις σχολικές αίθουσες, που αναγκάζονται καταναλωτές να περιμένουν στην ουρά των εμπορικών καταστημάτων και άλλα πολλά που εσείς αποφασίσατε. Το σίγουρο είναι πως όχι, δεν είναι ο αθλητισμός κορυφαία πηγή μετάδοσης γιατί τα νούμερα λένε την αλήθεια.

ΥΓ.3 Παιχνίδι είναι το Τζόκερ ή το ΛΟΤΤΟ που θα μπορεί ο κόσμος να τα απολαύσει από την επόμενη βδομάδα(αν είναι δυνατόν) και όχι οι ζωές μας.

Share