Πρώτο τζάμπολ στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ με φαβορί στο Α.Ε.Σ – Γ.Σ Ίκαροι, αναβλήθηκε το παιχνίδι της Ηράκλειας !

Πρώτο τζάμπολ στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ με φαβορί στο Α.Ε.Σ - Γ.Σ Ίκαροι, αναβλήθηκε το παιχνίδι της Ηράκλειας !

02/10  Α.Ε.Σ – Γ.Σ ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ  19:00

Η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έφτασε. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη είναι και αυτό του πρώτου τζάμπολ για την νέα χρονιά, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν πραγματοποιήσει 1-2 αγώνες Κυπέλλου.

Η 1η αγωνιστική, λοιπόν στο νέο πρωτάθλημα περιλαμβάνει Σερραϊκό ντέρμπι. Το Α.Ε.Σ – Γ.Σ Ίκαροι Σερρών μπορεί να έχει ξεκάθαρο φαβορί τους “κυανοκίτρινους” απέναντι στο νεανικό και ανταγωνιστικό σύνολο της Α.Ε.Σ , ωστόσο είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο Σερραϊκές ομάδες και σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού.

Τόσο η Α.Ε.Σ. , όσο και ο Γυμναστικός μετρούν 2 προκρίσεις στην τελική εξάδα του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης” και σίγουρα έχουν ένα καλό αγωνιστικό ρυθμό για την εποχή. Η αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (02/10) και ώρα 19:00 στο κλειστό της Ομόνοιας.

 

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΚΡΗΝΙΔΕΣ !

Δεν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ηράκλεια και τους Μακεδόνες Κρηνίδων, καθώς η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ενημέρωσε τους “κόκκινους” ότι ο αγώνας αναβάλλεται χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες. 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr