Πρώτο διπλό για το Ρούπελ, που βρίσκει ρυθμό !

Πρώτο διπλό για το Ρούπελ, που βρίσκει ρυθμό !

ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ  66-76  ΡΟΥΠΕΛ

 

Την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη και τρίτη συνολικά πέτυχε το Ρούπελ, το οποίο απέδρασε με το πρώτο του διπλό από την Δράμα και την έδρα του Δοξάτου, νικώντας την τοπική ομάδα με 66-76 σε ένα ωραίο παιχνίδι. Οι παίχτες του Νίκου Κηρύκου ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και παίζοντας καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Στάσα,Τάσκο και Χαραλαμπίδη.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο, που κυριάρχησαν οι επιθέσεις, το Ρούπελ κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα έξι πόντων (40-46) και να το διατηρήσει στην συνέχεια με τους Γιαννάτο, Παπαδόπουλο και Ψαρρά να είναι οι πρώτοι σκόρερς για τους “μπλε”.

 Τα δεκάλεπτα: 23-26,40-46,54-61,66-76.

Δοξάτο Δράμας : Ποιμενίδης,Μαζαράκης,Αθανασιάδης 5,Πορφυριάδης 32,Αρμέν 4,Βιδάκης 2, Βλαχατσής,Αραβίδης 15,Γετερίδης 2,Μπαρμπουτέλης,Βολτσάκης 6.

Ρούπελ (Κηρύκος): Παπαδόπουλος 14(2),Μπαζτέκας,Ιωαννίδης 2,Αναστασιάδης 4,Καμπέρης, Ψαρράς 12,Γιαννάτος 28(4),Πολεμαρχάκης 7(1),Πεχλιβάνος 8,Χριστοφορίδης 1.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr