Πρώτο δείγμα θετικό από το Ρούπελ

Πρώτο δείγμα θετικό από το Ρούπελ

Πάρα πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το σύνολο του Σπύρου Ιωαννίδου στο πρώτο του φιλικό τεστ. Το Ρούπελ έδειξε πως θα είναι μαχητικό και πως με έστω και μικρή ενίσχυση θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ομάδα του Ιωαννίδη το απόγευμα του Σαββάτου τέθηκε αντιμέτωπη με τον Α.Ο.Σ που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την φετινή χρονιά. Το “οχυρό” ήταν καλύτερο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε στην νίκη με 53-51 που δεν είναι τόσο απαραίτητη για αυτή την εποχή. Οι παίχτες του Ρούπελ έδειξαν από την μια πάθος στην άμυνα και από την άλλη τα πήγαν περίφημα επιθετικά. Ξεχώρισαν σε αυτό το πρώτο τεστ της ομάδας οι Κατσικάς, Ντινούδης, Αβραμίδης,Πετράς.

Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός του Παρίση στο γόνατο με το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο έμπειρος forward θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες για να φανεί τι ακριβώς έχει υποστεί.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr