Πρώτη φιλική νίκη για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου της Γ΄ Εθνικής…

Πρώτη φιλική νίκη για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου της Γ΄ Εθνικής...

Μπαίνοντας σε αγωνιστικούς ρυθμούς και συνεχίζοντας την προετοιμασία του για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου έδωσε το Σάββατο το πρώτο του φιλικό και ήταν… σαρωτικός στο Μεγαλοχώρι, έχοντας φυσικά και μεγάλες διαφορές με τον αντίπαλο του που αγωνίζεται στην Ανώτερη Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Η ομάδα του Σάκη Καρυπίδη επικράτησε με 6-0 εκτός έδρας της αντιπάλου της με τους Γεράκη (18’), Γέρμανλη (27’), Τσεμπερίδη (29’, 32’), Παρίση Ν. (53’), Μαυρουδή (61’), να βρίσκουν δίχτυα και να αφήνουν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένο τον προπονητή για την περίοδο που βρίσκονται.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ(α΄ ημίχρονο): Τσιντσάρης Δ, Γρατζάκης, Τσιντσάρης I, Γεράκης, Τσιομπανίδης, Μουσικάκης, Γέρμανλης, Αντωνιάδης, Αβράμης, Αγγελίδης,Τσεμπερίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ(β΄ ημίχρονο): Κασίμης, Τοπάλ, Γιαννακόπουλος, Σαμαράς, Καρανικόλας, Νικολαϊδης, Καρυπίδης, Μαυρουδής, Παρίσης, Μιχαλέρης, Παπίτσας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr