Πρώτη συγκέντρωση, πρώτη προπόνηση για τον Πανσερραϊκό! (pics)

Πρώτη συγκέντρωση, πρώτη προπόνηση για τον Πανσερραϊκό! (pics)

Τα πολύ δύσκολα για τον Πανσερραϊκό πέρασαν με την ολοκλήρωση της προσπάθειας να αγωνιστεί η ομάδα στην Football League, όπως και θα γίνει και να αποφύγει τα… χειρότερα της Γ΄ Εθνικής. Οπότε αρχής γενομένης από την πρώτη προπόνηση της ομάδας που έγινε στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Σ το απόγευμα της Τετάρτης τα “λιοντάρια” μπαίνουν σε ρυθμούς κανονικότητας και πλέον είναι στο χέρι προπονητή, τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών να “δέσουν” και να προσπαθήσουν, με τις ιδιαιτερότητες που σίγουρα υπάρχουν, να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο Σάκης Αναστασιάδης με τον βοηθό του Νίκο Κατσαβάκη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Τάσο Αποστολόπουλο και το νέο γυμναστή Γιάννη Κόκκινο, που τελικά επιλέχθηκε για να στελεχώσει το τιμ, υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές στο χορτάρι, έχοντας φυσικά την πρώτη επαφή στα αποδυτήρια του Δημοτικού γηπέδου. Τα περισσότερα πρόσωπα γνωστά μεταξύ τους, οπότε… οι συστάσεις σχεδόν περιττές.

Νέα πρόσωπα από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Μπάμπης Ζιγκερίδης, ο Κωνσταντίνος Δούμτσος, που έχει την εκκρεμότητα να πάρει το δελτίο του από τον Ηρακλή, οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και φυσικά αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία. Απουσίαζαν οι Ρίστιτς, Φουσού, Τσολακίδης που θα ενταχθούν σταδιακά από την Πέμπτη στις προπονήσεις, ενώ παρών ήταν και ο Γιώργος Ιωαννίδης, που συμπληρώνει την 7αδα των ανανεώσεων.

Εκεί και οι φίλαθλοι, οργανωμένοι και μη, για το πρώτο χειροκρότημα και προκειμένου να δείξουν ότι έστω αυτοί οι… πιστοί παραμένουν στο πλευρό της ομάδας, ενώ από την διοίκηση ήταν παρόντες οι Κοράκης και Τρέντσιος.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr