Πρώτη μεταγραφή στην frontline για το Ρούπελ,που συμφώνησε με τον Πεχλιβάνο !

Πρώτη μεταγραφή στην frontline για το Ρούπελ,που συμφώνησε με τον Πεχλιβάνο !

Η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα του Σιδηροκάστρου είναι γεγονός. Η συμφωνία επιτεύχθηκε και έτσι παίχτης του Ρούπελ για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο ύψους 2.02 μέτρων, Ραφαήλ Πεχλιβάνος. 

Ο 22χρονος αθλητής και φοιτητής ΤΕΦΑΑ θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στις θέσεις “4”, “5”. Ένα παιδί που έχει καταγωγή από την Αλεξάνδρεια και η περσινή χρονιά τον βρήκε στον πρωταθλητή Πανσερραϊκό, αλλά ο μικρός χρόνος συμμετοχής του τον οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Ρούπελ !

” Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ραφαήλ Πεχλιβάνου. Ο 22χρονος αθλητής με ύψος 2.02 μέτρα θα ενισχύσει την ομάδα μας την νέα αγωνιστική περίοδο αγωνιζόμενος στις θέσεις “4” – “5”. 

Ο γεννηθείς του 1997 με τόπο καταγωγής την Αλεξάνδρεια μετά το μονοετές πέρασμα του από τον Πανσερραϊκό, όπου στέφθηκε νταμπλούχος ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αποφάσισε να δεχτεί την πρόκληση του Ρούπελ.

Το βιογραφικό του Ραφαήλ…

  • Άρης (Παιδικό)
  • Ιωανικός Ιωνίας (Γ’Εθνική)
  • Φίλιππος Βέροιας (Α2 Εθνική κατηγορία)
  • Αιγινιακός (Γ’Εθνική)
  • Άθλος Αλεξάνδρειας (Εκασκεμ)
  • Πανσερραϊκός (Νταμπλούχος Εκασαμαθ) 

Καλή αρχή Ραφαήλ !! “

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr