Πρώτη για τις ”κυανοκίτρινες” ακαδημίες των Ικάρων, με στόχο νέα ταλέντα!

Πρώτη για τις ''κυανοκίτρινες'' ακαδημίες των Ικάρων, με στόχο νέα ταλέντα!

Το ραντεβού ορίστηκε, όπως κάθε χρόνο τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και ήταν άπαντες παρόντες! Οι «κυανοκίτρινες» ακαδημίες ξεκίνησαν και πάλι την δράση τους στα ανοιχτά γήπεδα της Κοιλάδας και φυσικά στο ΔΑΚ Σερρών, με πλήθος παιδιών από όλα σχεδόν τα κλιμάκια που στελεχώνουν οι πολυπληθείς ακαδημίες των Ικάρων.

Παναγιώτης Σπανός, Γιώργος Οικονόμου, Βασίλης Χρυσανθίδης, Θωμάς Γκούτζιας, Νίκος Κηρυκός, Νίκος Αθανασίου, Παντελής Γεωργιανός, Ηλίας Τράκας και Πέτρος Γρίψιος το κράμα παλιών και νέων προπονητών, που όλοι έχουν παίξει ή παίζουν ακόμα μπάσκετ αξιώσεων, προσφέροντας πλούσιες εμπειρίες στα νεαρά Ικαρόπουλα που έρχονται να διδαχτούν, ήθος, ευγενή άμιλλα, και φυσικά καλαθοσφαίριση, από τους καλυτέρους στο νομό Σερρών.

Τα 500+ παΐδια που «απογειώθηκαν» πέρυσι με την «κυανοκίτρινη» παρέα είναι ένας αριθμός που μάλλον θα ξεπεραστεί φέτος. Το ΔΣ των Ικάρων φροντίζει ήδη για το μέλλον των ακαδημιών, προσφέροντας το καλύτερο προπονητικό staffκαι φυσικά υλικοτεχνική υποδομή με μπάλες και ρουχισμό όπως κάθε χρόνο.

Οι Ίκαροι για περίπου 10 χρόνια πρωταγωνιστούν στο Σερραϊκό μπάσκετ και την Βόρεια Ελλάδα και φυσικά αποτελούν μια ομάδα κόσμημα για το Ελληνικό μπάσκετ. Με επιτυχίες εντος κι εκτός παρκέ και παράγωγη αυθεντικών ταλέντων, όπως ο Δημητρακάς που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα και τον Άρη Θεσσαλονίκης και ο Γρήγορης Κάτος που έχει ανάλογη πορεία, οι γονείς θα πρέπει να αισθάνονται ήσυχοι, για την «παρέα» όπου εμπιστεύονται τα παιδιά τους!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr