Πρώτη ανανέωση για το Ρούπελ ο Παπαδόπουλος !

Πρώτη ανανέωση για το Ρούπελ ο Παπαδόπουλος !

Παίχτης του Ρούπελ θα πρέπει να θεωρείται και για την επόμενη χρονιά ο 33χρονος guard, Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Ρούπελ και θα την ενισχύσει και την νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι, η ομάδα του Σιδηροκάστρου προχώρησε στην πρώτη της ανανέωση για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Μετά από μια πολύ καλή χρονιά ο παίχτης-γυμναστής της ομάδας δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει στους “μπλε”, αφού και οι δυο πλευρές ήταν άκρως ικανοποιημένες από την συνεργασία τους. Το πολυπόθητο ναι δεν άργησε καθόλου και ο Παπαδόπουλος θα είναι στο Σιδηρόκαστρο και την νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον 33χρονο καλαθοσφαιριστή-γυμναστή της ομάδας μας, Σπύρο Παπαδόπουλο και του εύχεται μια ακόμη καλύτερη χρονιά από την φετινή με υγεία.

Έχοντας κερδίσει τους πάντες με την συμπεριφορά και την αγωνιστική του εικόνα όντας 2ος σκόρερ στην ομάδα, η διοίκηση κινήθηκε άμεσα και έκλεισε τον παίχτη, ο οποίος αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του Ρούπελ για την διατήρηση του βασικού κορμού και την στελέχωση της ομάδας για την νέα χρονιά.

*ΦΏΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr