Πρώτη ήττα στα φιλικά για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου

Πρώτη ήττα στα φιλικά για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου

Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου έδωσε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ίσως το πιο δυνατό και γνώρισε την πρώτη του ήττα, καθώς έχασε με 1-2 στην έδρα του από τον Αετό Ορφανού, μία ομάδα που πρωταγωνίστησε πέρυσι στην Γ΄ Εθνική τερματίζοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Καβάλας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-1, ο Εθνικός ισοφάρισε με τον Γιάννη Τσιντσάρη για να διαμορφωθεί στην συνέχεια το τελικό 1-2. εθνικος ισοφάρισε προσωρινά με σουτ του Τσιντσαρη Γ.

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Καρυπίδης χρησιμοποίησε όλο το ρόστερ του δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν, πειραματίστηκε σε διάφορα σχήματα, σε ένα καλό ματς με τις δύο ομάδες να δείχνουν ανταγωνιστικές.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Τσιντσάρης Δ., Σαμαράς, Τσιατμάς, Γεράκης, Τσεμπερίδης, Αγγελίδης, Γερμανλής, Αβράμης, Σπανίδης, Τσιντσαρης Ι., Τοπάλ, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κρίτων Νικολαϊδης, Γιανναράκης, Πετρίδης, Παρίσης, Τάντσης, Βεντούζης, Αντωνιάδης, Γρατζάκης,

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr