Πρώτη ήττα για τον Ορφέα στο πρωτάθλημα !

Πρώτη ήττα για τον Ορφέα στο πρωτάθλημα !

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ  66-59  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

Μετά από δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ο Ορφέας γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Τιτάνες Δράμας σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες και πήραν το ροζ φύλλο αγώνος εκμεταλλευόμενοι κάποια νεκρά διαστήματα των “ασπρόμαυρων”.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο και καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει σημαντική διαφορά. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 35-35 με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στην αρχή της 3ης περιόδου και να ξεφεύγουν με 8 (49-41). Οι παίχτες του Χρήστου Γκαβανόζη κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση και να προηγηθούν στην 4η περίοδο, αλλά ήταν ιδιαίτερα άστοχοι στην συνέχεια και σε συνδυασμό με τις λανθασμένες επιλογές ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα.

Δεκάλεπτα: 16-10, 35-30 (ημ.), 57-46, 66-59

Τιτάνες Δράμας (Κακατσίδης): Γιαννόγλου, Νέδης, Τζήκας 7, Υφαντόπουλος 4, Μπακάλης 13, Κούστας, Δημητρίου 9(1), Κολοβής 4, Σπυριδόπουλος 8, Βιδάκης 3(1), Τοσουνίδης 18(1).
Ορφέας Ν. Σκοπού (Γκαβανόζης): Δούμας, Καραμπατζάκης 4, Παπαστεργίου 4, Δροσινός 7(1), Δάγκουλας, Επαμεινώνδας, Θεοδωρόπουλος 7(1), Θεοφανίδης, Καλαντίδης 14(3), Λουλούδης 11(1), Κοτόπουλος 2, Χαβαλές 9.
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr