Πρώτη ήττα για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου από την Καβάλα

Πρώτη ήττα για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου από την Καβάλα

Την πρώτη του φιλική ήττα γνώρισε ο Απόλλων Παραλιμνίου, καθώς είδε την Καβάλα να κερδίζει με 1-0 στο Δημοτικό γήπεδο του χωριού, ωστόσο ο Παύλος Δημητρίου έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την ομάδα του που δείχνει να προσαρμόζεται στο νέο σύστημα.

Μπορεί οι Σερραίοι να ηττήθηκαν με 1-0, ωστόσο για 70΄ λεπτά και πριν ξεκινήσουν οι αλλαγές ήταν αρκετά καλοί, δημιούργησαν ευκαιρίες, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και όταν ήρθε η ώρα οι βασικοί να ξεκουραστούν η Καβάλα βρήκε δίχτυα στο 75΄ με τον Παπαδόπουλο και πήρε τη νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Μουτεσίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Ρούμπος, Τσομαχασβίλι, Ναλμπάντης, Γαϊδαρτζής, Τάντιτς. Έπαιξαν και οι Σαββίδης, Λιάρας, Φιλέντας, Μεταλλίδης, Πολυζωίδης, Κλειτσιώτης, Παπαδόπουλος, Ανθουλάκης, Τσαούσης.

ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Αλιατίδης, Παπαστεριανός, Ψάλτης, Παπαδόπουλος Γρ., Μπλιός, Ρομπέρ, Κεϊτά, Βαλαβανόπουλος. Έπαιξαν και οι Παγκάκης, Θωμαϊδης, Αδαμάκης, Σέχου, Ντουρτμές, Τσακιρίδης, Ζαρωτιάδης, Παυλίδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr