Πρώι-απόγευμα θα βρεί τους Ικάρους στο παρκέ το νέο έτος!!

Πρώι-απόγευμα θα βρεί τους Ικάρους στο παρκέ το νέο έτος!!
Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία των Ικάρων για το παιχνίδι της 5ης Ιανουαρίου κόντρα στην Βέροια,αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος γενικότερα. Οι “κυανοκίτρινοι” δουλεύουν διαρκώς σε υψηλή ένταση, επιθυμώντας να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες.
Ο Κώστας Σίσκος έδωσε το απαραίτητο τριήμερο ρεπό στους παίκτες μετά την λήξη του αγώνα με την Λαμία για να γεμίσουν, οι αθλητές τις μπαταρίες τους και από την περασμένη Πέμπτη όλοι, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, όπου το πρόγραμμα περιελάμβανε και φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην Καβάλα την Κυριακή (30/12). Εκεί δοκιμάστηκαν κάποια νέα σχήματα για τους επόμενους καθοριστικούς αγώνες των Ικάρων, ενω πήραν χρόνο συμμετοχής τα νεαρά παιδιά, που χρειάζονται πολύτιμες εμπειρίες!
Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν και την Δευτέρα, παραμονές Πρωτοχρονιάς, ενώ δόθηκε ρεπό την πρώτη μέρα του νέου έτους. Η επιστροφή βέβαια στις προπονήσεις απο 2/1, περιλαμβάνει λιώσιμο… στα παρκέ καθώς ο coach Σίσκος ζήτησε διπλή εμφάνιση στο ΔΑΚ Σερρών με τακτική και εκγύμναση πρωί-απόγευμα!
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr