Πρόωρος “τελικός” για το Ρούπελ, που θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Αστέρα !

Πρόωρος "τελικός" για το Ρούπελ, που θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Αστέρα !

14/05  Αστέρας ΚαβάλαςΡούπελ Σιδηροκάστρου  17:00

Στην Καβάλα ταξιδεύει αύριο (14/5) το Ρούπελ για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Καβάλας σε ένα παιχνίδι, που είναι “τελικός”. Οι “μπλε” είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα και να φύγουν με το υπερπολύτιμο διπλό εάν θέλουν να μείνουν στο κόλπο ανόδου και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους μέχρι τέλους έχοντας να υποδεχθούν την Αγία Βαρβάρα την ερχόμενη αγωνιστική.

Απέναντι τους μια ομάδα με την οποία γνωρίζονται πολύ καλά. Ο Αστέρας που προέρχεται από την οριακή ήττα (69-68) από την Αγία Βαρβάρα, ενώ έχασε και στο Σιδηρόκαστρο με μεγάλη διαφορά (79-52) σίγουρα έχει σοβαρό μειονέκτημα πλέον απέναντι στην έτερη ομάδα της Καβάλας και το Ρούπελ, αλλά η ομάδα του Στάθη Καμαράκη δεν θα πετάξει λευκή “πετσέτα” και θα διεκδικήσει τις λίγες πιθανότητες που έχει πλέον για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

 Συγκέντρωση, καλό ξεκίνημα και έλεγχο του ρυθμού έχει ζητήσει από τους παίχτες του ο coach Κηρύκος, ο οποίος αντιμετωπίζει έναν σοβαρό “πονοκέφαλο”. Και αυτό γιατί δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γεωργιανό, που τραυματίστηκε και δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή του Ρούπελ για το παιχνίδι στην Καβάλα. 

Στα αξιοσημείωτα, ο εκ νέου ορισμός του Ισιγώνη (θα σφυρίξει για 3η σερί φορά το Ρούπελ). Δεύτερος διαιτητής θα είναι ο Ρούκας, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 17:00. Στο άλλο παιχνίδι της τελικής φάσης η Αγία Βαρβάρα υποδέχεται την Κυριακή στις 18:00 την Θύελλα Φερών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr