Πρόταση για την αγορά του Πανσερραϊκού από δικηγόρο-συνήγορο του Σώρρα!

Πρόταση για την αγορά του Πανσερραϊκού από δικηγόρο-συνήγορο του Σώρρα!

Ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ Πανσερραϊκός γνωστοποίησε ότι έχει ο Βασίλης Νουλέζας με τοποθέτηση του στο flnews.gr. O γνωστός Δικηγόρος – Ποινικολόγος από την Κατερίνη είναι συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα στην τελευταία του δικαστική διαμάχη καταθέτοντας έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του. Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Δείτε τι υποστήριξε:

«Έχω καταθέσει έγγραφη πρόταση στην διοίκηση. Ζήτησα ενημέρωση για τα οικονομικά στοιχεία και αναμένω να καθοριστεί συνάντηση. Για να προχωρήσει η συζήτηση μου ζητήθηκε εγγυητική 500.000€. Επίσης με ρώτησαν αν έχω εκπροσωπήσει τον Αρτέμη Σώρρα ως δικηγόρος, κάτι όμως που δεν σχετίζεται με το θέμα της αγοραπωλησίας των μετοχών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Αγαπώ την ομάδα, έλκω καταγωγή από τις Σέρρες και θέλουμε να επιτύχουμε οικονομική εξυγίανση κυρίως σε πρώτη φάση. Ακολούθως, ενίσχυση του δυναμικού με έμφαση σε νέους Ελληνες παίκτες της ευρύτερης περιοχής. Εκπροσωπώ και άλλους επιχειρηματίες, που δεν είναι, όπως και εγώ, επαγγελματίες ποδοσφαιρικοί παράγοντες».

O Βασίλης Νουλέζας έχει υπάρξει νομικός σύμβουλος του “ΣΦΚ Ο Πιερικός” και ποδοσφαιριστών, με ιδιαίτερη ενασχόληση με αθλητικό και ποινικό δίκαιο.

Δείτε τον εδώ στον ΑΝΤ1 σε κόντρα με τον αντίδικο και κουμπάρο του Αρτέμη Σώρρα:


Δικηγόρος-Αντίδικος Σώρρα από Enikos_gr

Δείτε ΕΔΩ και ακόμη μία συνέντευξη του στον Αlpha και τον Αντώνη Σρόϊτερ όπου υποστηρίζει ότι αν και αρχικά αμφισβητούσα τα περί 600 δισεκατομμυρίων και ομολόγων… στην συνέχεια πείστηκε!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr