Πρόσληψη Αϊβαζίδη Δ.- Σαββίδη Ηλ. – Κυπαρίσση Θ. ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός!

Πρόσληψη Αϊβαζίδη Δ.- Σαββίδη Ηλ. - Κυπαρίσση Θ. ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός είχε εκφράσει την πρόθεση της να στελεχώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα με νέα πρόσωπα, που θα εκπέμπουν σεβασμό και το έκανε ίσως με τον καλύτερο τρόπο! Οι “κόκκινοι” ανακοίνωσαν την πρόσληψη τριών τεράστιων προσωπικοτήτων που δείχνουν ξεκάθαρα το όραμα της νέας εποχής.

Του θρύλου της ομάδας, ρέκορντμαν συμμετοχών και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αϊβαζίδη στη θέση του γενικού αρχηγού, του επίσης πρώην διεθνή κανονιέρη Θωμά Κυπαρίσση στη θέση του τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού, δουλειά που έκανε και στην ΑΕΛ και ακόμη μιας τεράστιας φυσιογνωμίας των “λιονταριών” με το 10 στη πλάτη, του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστής Ηλία Σαββίδης στη θέση του υπεύθυνου Β’Ομάδας και του τμήματος scouting.

Ο Δημήτρης Αϊβαζίδης επιστρέφει στο… σπίτι του και φοράει ξανά την κόκκινη φόρμα. Θυμίζουμε πως ήταν συνεργάτης του Γιάννη Παπακώστα τη σεζόν 2007-08 και την περίοδο 2008-09 στη Σούπερ Λιγκ είχε αναλάβει υπηρεσιακός προπονητής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μέχρι να αναλάβει ο Μπρός.

Φωτογραφία του χρήστη Panserraikos 1964 FC.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr