Πρόεδρος ΟΦΗ: “Θα τους γ@@@@ για να μάθουν ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ”!

Πρόεδρος ΟΦΗ: "Θα τους γ@@@@ για να μάθουν ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ"!

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League και πριν τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος εμφανίστηκε προκλητικός και υποστήριξε μέσω facebook ότι η ομάδα του θα ρίχνει “τεσσάρες και πεντάρες στους αντιπάλους”, ότι είναι  “η Εθνική Ελλάδας της Κρήτης” και δεσμεύτηκε πως “από τον πρώτο επίσημο αγώνα που θα παίξει η ομάδα θα τρίβετε τα μάτια σας”, ενώ δεν δίστασε να γράψει: “Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ”!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ έγραψε στον λογαριασμό του: “Στο σημείο που βρισκόμαστε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ησυχία, γαλήνη μα πάνω απ’ όλα πολύ πάθος γι’ αυτό που κάνουμε. Έχουμε δουλέψει όλοι στη διοίκηση αυτούς τους 3 μήνες πολύ σκληρά, σε όλα τα επίπεδα. Ο ΟΦΗ είναι η Εθνική Ελλάδας της Κρήτης. Θα το καταλάβουν μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα που θα τους ρίχνουμε 4αρες κ 5αρες. Μόνο έτσι θα ξανακερδίσουμε το σεβασμό της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Θα ήθελα όλοι μαζί να κοιτάζουμε μόνο την ομάδα μας το στόχο μας. Τόσο καιρό κάναμε οργάνωση, υποδομές, σκάουτινγκ, φτιάξαμε γήπεδο χαλί, γυμναστήρια, έχουμε ένα αθλητικό κέντρο που δεν ήταν ποτέ τόσο οργανωμένο και όμορφο και μην μακρηγορούμε. Ξέρει ο κόσμος και έχει δει τι έχουμε κάνει αυτούς τους 3 μήνες.

Πλέον ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό τμήμα. Σας υπόσχομαι, επειδή γνωρίζω τον εαυτό μου και ό,τι στόχους βάζω στη ζωή μου τους καταφέρνω, πεισματάρης, μα πάνω απ’ όλα επαγγελματίας. Άπο τον 1ο επίσημο αγώνα που θα παίξει η ομάδα, θα τρίβετε τα μάτια σας.

ΥΓ. Θα τους καθίζουμε σε κάθε αγώνα 5 γκολ και θα μας λένε και ευχαριστώ. Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr