Πρόβλημα για το που θα γίνει η προπόνηση του Πανσερραϊκού! Αναβολή την Τετάρτη…

Πρόβλημα για το που θα γίνει η προπόνηση του Πανσερραϊκού! Αναβολή την Τετάρτη...

Μπορεί η νέα διοίκηση στον Πανσερραϊκό να έχει λύσει αρκετά από τα προβλήματα της ομάδας, ωστόσο κάποια παραμένουν, με κυριότερο αυτό του γηπέδου που θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας, ένα θέμα που απασχολεί επί σειρά ετών τους προπονητές της ομάδας που είναι αναγκασμένοι ούτε λίγο, ούτε πολύ να… παρακαλάνε τα γειτονικά χωριά για να τους δώσουν τον χώρο.

Μάλιστα η προπόνηση της Τετάρτης δεν πραγματοποιήθηκε λόγω… ακαταλληλότητας γηπέδου! Ο Περικλής Αμανατίδης που έκανε προπονήσεις τις δύο προηγούμενες μέρες στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, ενώ τη Δευτέρα έγινε εκ νέου επανασπορά στο χλοοτάπητα, περίμενε από τους ανθρώπους της διοίκησης να του βρούνε γήπεδο για προπόνηση. Οι επαφές για τα γήπεδα της ομόνοιας δεν έφεραν αποτέλεσμα, το Δημοτικό γήπεδο δε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και όταν η ομάδα πήγε στο γήπεδο αεροδρομίου που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, εκεί βρήκε την ερασιτεχνική ομάδα που προπονείται και η πρόταση να χρησιμοποιήσει ο Πανσερραϊκός το δίπλα γήπεδο, απορρίφθηκε ασυζητητί.

«Έπρεπε να προστατέψω τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Δεν δέχομαι να κάνει ο Πανσερραϊκός προπόνηση σε ακατάλληλα γήπεδα. Αυτό που μας έδωσαν σήμερα ήταν χωράφι» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Περικλής Αμανατίδης που δεν γνωρίζει που θα κάνει προπόνηση αύριο Πέμπτη η ομάδα του.

 

πηγή:www.ert.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr