Πρόβα τζενεράλε στον Εύοσμο για την Ελπίδα Σκουτάρεως

Πρόβα τζενεράλε στον Εύοσμο για την Ελπίδα Σκουτάρεως

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής για την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα, η οποία θα γίνει την 1η Οκτωβρίου και έτσι οι προπονητές έχουν την ευκαιρία για τις τελικές δοκιμές λίγο πριν τα επίσημα παιχνίδια. Για την Ελπίδα Σκουτάρεως η σεζόν ξεκινά κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου και το φιλικό κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα θα είναι η πρόβα τζενεράλε για τους νεοφώτιστους, αλλά και φιλόδοξους Σερραίους.

Την Παρασκευή 22/9 στις 17:00 το “τριφύλλι” θα αντιμετωπίσει στον Εύοσμο τους “σταχυοφόρους” και ο Απόστολος Στύλος που έχει κατασταλάξει σίγουρα κατά 90% στην ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει την πορεία της ομάδας στην Γ΄ Εθνική έχει ζητήσει από τους παίκτες του προσήλωση στο πλάνο, καθώς το πρωτάθλημα είναι μικρό, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και πολλά περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr