Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τον Πανσερραϊκό – Έρχονται εξελίξεις!

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τον Πανσερραϊκό - Έρχονται εξελίξεις!

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού θα κάνουν πρωτοχρονιά στο γήπεδο… αφού η ομάδα έχει συνεχόμενες υποχρεώσεις μέσα στον Γενάρη και η κατάσταση, μετά την αναπάντεχη και κακή ήττα απο τον Απόλλωνα Πόντου, δεν σηκώνει ρεπό! Άλλωστε οι παίκτες των «κόκκινων» ξεκουράστηκαν και με το παραπάνω…τα Χριστούγεννα!

Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις, ώστε να ξημερώσει καλύτερη χρονιά για τα «λιοντάρια», σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Ζεράρ Σαραγόσα βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια… και απο ότι φαίνεται έχει «ραγίσει το γυαλί», μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και κυρίως με την εικόνα της ομάδας, σε συγκεκριμένες επιλογές. Οι επόμενες ημέρες θα καθορίσουν τις εξελίξεις με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στο έμψυχο δυναμικό, με την ομάδα να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, ενώ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών, που δεν έπεισαν, οτι μπορούν να βοηθήσουν στο επίπεδο της S2.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr