Πρωτομαγιά στο παρκέ έκαναν οι Ίκαροι – Το Στρατώνι δεν περιμένει…

Πρωτομαγιά στο παρκέ έκαναν οι Ίκαροι - Το Στρατώνι δεν περιμένει...

                                 

Τρεις αγωνιστικές, έμειναν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος στην Β΄ Εθνική μπάσκετ και οι Ίκαροι δεν μπορούν να περιμένουν να τελειώσουν οι αργίες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, για τον πιο δύσκολο αγώνα απο όλους, αυτόν κόντρα στο Στρατώνι, εκτός έδρας, στην Χαλκιδική!

Ο coach Σίσκος, σωστά, κινητοποίησε τους παίκτες απο την δεύτερη μέρα του Πάσχα και τους έχει κάθε μέρα σε εγρήγορση, ακόμα και με διπλές προπονήσεις (όπως χθες), προκειμένου άπαντες να είναι στις επάλξεις! Η Σερραϊκή ομάδα, παίζει για την σωτηρία της, στα επόμενα ματς, και ο αγώνας με το Στρατώνι είναι ο σημαντικότερος όλων. Με νίκη οι Ίκαροι κάνουν σημαντικό βήμα παραμονής, καθώς οι εναπομειναντες αγωνες με Γέφυρα εντός έδρας και Κέρκυρα (κατεβαζει εφηβους) μοιάζουν πιο εύκολοι.

Οι «κυανοκίτρινοι» έρχονται με φόρα και ξεκούραστοι μετά τις γιορτές, καθώς ήδη μετρούν 2×2 απέναντι σε Λαμία και Βέροια, επομένως, αν όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και το staff δείξει τον δρόμο, όπως στα προηγούμενα ματς τότε οι Ίκαροι θα είναι ανταγωνιστικοί στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr