Πρωτιές και βάθρα για τους αθλητές του «ΜΑΧΗΤΗ-BIKE RIDERS»

Πρωτιές και βάθρα για τους αθλητές του «ΜΑΧΗΤΗ-BIKE RIDERS»

Ένα ακόμα θερμό, παρ’ όλη την κακοκαιρία, αγωνιστικό διήμερο για τον «ΜΑΧΗΤΗ-BIKE RIDERS» ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τόσο στην Λάρισα όσο και στην Έδεσσα οι αθλητές μας έκαναν κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους σε δρόμο και χώμα αντίστοιχα.

 

Αρχικά το Σάββατο, στην  Λάρισα στον Διασυλλογικό αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης οι μικροί μας ΜΑΧΗΤΕΣ απέδειξαν το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο, ανάμεσα σε αθλητές μεγάλων συλλόγων. Πιο αναλυτικά:

ΑΛΚΗΣ ΣΚΕΜΠΕΡΗΣ (1ος Μίνι-Μικρά)

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΚΟΝΤΟΣ (3ος Μίνι-Μικρά)

ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΟΥ (5η Μίνι-Μεγάλα)

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (9ος Μίνι-Μεγάλα)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (18ος Παίδες)

Την Κυριακή 12/03  στον ίδιο αγώνα αλλά πλέον στο αγώνισμα της αντοχής δρόμου οι αθλητές μας πήραν τις παρακάτω διακρίσεις:

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΚΟΝΤΟΣ (1ος Μίνι-Μικρά)

ΑΛΚΗΣ ΣΚΕΜΠΕΡΗΣ (2ος Μίνι-Μικρά)

ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΟΥ (5η Μίνι-Μεγάλα)

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (7ος Μίνι-Μεγάλα)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (20ος Παίδες), με μηχανικό πρόβλημα από την εκκίνηση του αγώνα.

Και στην κατηγορία των ΟΠΕΝ: o ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ κατέλαβε την 8η θέση στην 40+.

Την ίδια μέρα (Κυριακή 12/03)  στην Έδεσσα στον διασυλλογικό αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας οι ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ και ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣ στην κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ απέδειξαν την πολύ καλή τους κατάσταση για ακόμα έναν αγώνα. Έτσι o συνήθης ύποπτος των Βάθρων ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ κατέλαβε την 1η θέση και ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣ την 4η!

Τα αγωνιστικά δρώμενα του Σερραϊκού Συλλόγου συνεχίζονται στο Κιλκίς το επόμενο Σαββατοκύριακο στον ποδηλατικό  γύρο του «Μ.Αλέξανδρου».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr