Πρωταθλητής Παίδων στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Πανσερραϊκός !

Πρωταθλητής Παίδων στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Πανσερραϊκός !

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα να τηρούνται αυστηρά και όλα να κυλούν ομαλά διεξήχθη ο πρώτος αγώνας μπάσκετ στις Σέρρες μετά την μεγάλη διακοπή λόγω κορονοϊού. Ο Πανσερραϊκός είναι αυτός που πανηγύρισε την νίκη και την πρόκριση και θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη σε είκοσι περίπου ημέρες για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Πανελλήνιο.

Σε ένα παιχνίδι, που κυριάρχησε η ζέστη και η άσχημη εικόνα της άδειας κερκίδας, οι δυο ομάδες πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι το τέλος. Αυτός που χαμογέλασε στο τέλος ήταν, ωστόσο ο Πανσερραϊκός που χάρη σε ένα καλό τελευταίο δεκάλεπτο, κατέκτησε την νίκη-πρόκριση.

Διαιτητές: Μπήτης – Ντούρας
Δεκάλεπτα: 17-19, 41-35, 59-57, 79-70
Πανσερραϊκός (Σαμαράς): Παυλίδης 6, Φαρδέλλας 8 (2), Λάτσιος 16, Μελισσάς, Τζιλερίδης 5, Γρηγοριάδης 24, Δεμέλκας 2, Βασιλείου 18.
Ίκαροι (Ρούλης): Πεσκέλογλου 10 (2), Ανδρικάκης 7 (1), Χατζόπουλος 16 (3), Χατζηπαυλίδης, Θεοδοσιάδης 20, Κακλίδης, Καπετάκης 12, Κουδέρης 2, Μιντσώκης 3, Γεωργαντάς.
*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr