Πρωταθλητής Ελλάδος ο Γεννίκης στο Εφήβων! Χάλκινη η Σταμάτη…

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Γεννίκης στο Εφήβων! Χάλκινη η Σταμάτη...

Το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στη δισκοβολία κατέκτησε ο Μιχάλης Γεννίκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου στα Τρίκαλα.

Ο δισκοβόλος του ΟΦΚΑ Σερρών και του προπονητή Γιάννη Φράγγογλου πέτυχε σπουδαίο ατομικό ρεκόρ με 53,50 μ. και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας των εφήβων στους Βαλκανικούς Αγώνες. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Τρικάλων ακόμα τέσσερις αθλητές του ΟΦΚΑ Σερρών κατέκτησαν πολύ καλές θέσεις πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι τους ανήκουν στην μικρότερη ηλικιακή κατηγορία Κ18 (ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)

Οι υπόλοιποι αθλητές του ΟΦΚΑ Σερρών που διακρίθηκαν ήταν οι:

ΘΩΜΑΗ ΚΑΜΗΛΑΛΗ: 4η στο Άλμα σε ΥΨΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ: 6ος στα 110 μ με εμπόδια ΕΦΗΒΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: 7ος στο ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ
ΙΑΚΩΒΟΣ ΒΟΥΛΚΟΣ: 9ος ΣΤΟΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ ΕΦΗΒΩΝ

Χάλκινη η Σταμάτη του Σέρρες ’93

Από την άλλη την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Θεοδώρα Σταμάτη στον ακοντισμό. Η αθλήτρια του Γ.Σ. Σέρρες ’93 εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στην τρίτη της προσπάθεια με βολή στα 42,75μ.

Η παρουσία των αθλητών του Γ.Σ. Σέρρες ’93 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν εξαιρετική με τέσσερις αθλητές να… αγγίζουν το μετάλλιο κατακτώντας την 4η θέση, ο Κώστας Κεφαλίδης στο επί κοντώ, ο Μιχάλης Παυλίδης στα 100μ, η Κατερίνα Δελή στα 800μ. και η Παντελίνα Ατλάση στο άλμα σε ύψος. Η Κατερίνα Δελή ήταν και 7η στα 1500 μέτρα, η Ιωάννα Δούμπα ήταν 7η στα 100 μέτρα, ο Αθανάσιος Μαρτινάκης 7ος στα 200 μέτρα, η Βασιλική Χαριστού Παπανικολάου 8η στο επί κοντώ, η Μαρίνα Ποργιοπούλου 9η στα 800 μέτρα και 10η στα 1500 μέτρα, ο Γιώργος Αβατάγγελος 10ος στο επί κοντώ, ο Λάμπρος Τοπκάρογλου 11ος στα 200 μέτρα, η Ιωάννα Δούμπα 18η στα 200 μέτρα και η Ελισάβετ Τσαουσίδου 20η στο μήκος. Ο Γ.Σ. Σέρρες 93 πήρε την 8η θέση στην γενική κατάταξη με 80,5 βαθμούς (οι έφηβοι 29 βαθμούς και οι νεάνιδες 51,5 βαθμούς)

 

πηγή:www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr