Πρωταθλητές οι παμπαίδες των Ικάρων του Πασχάλη Ρούλη, ξεπέρασαν τον Πανσερραϊκό!

Πρωταθλητές οι παμπαίδες των Ικάρων του Πασχάλη Ρούλη, ξεπέρασαν τον Πανσερραϊκό!

Μεγάλη επιτυχία των Ικάρων, στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α

Το Σαββατοκύριακο 18/19 Μαϊου έγιναν στο κλειστό γήπεδο της Ομόνοιας, τα δύο ντέρμπι κορυφής μεταξύ των αήττητων ομάδων του Πανσερραϊκού BC και των Ικάρων, σύμφωνα με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ομάδα των «κυανοκίτρινων» με προπονητή τον Πασχάλη Ρούλη έκανε το 2/2 και βγήκε Πρωταθλήτρια στον Α όμιλο μια αγωνιστική πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Σπουδαίο επίτευγμα τόσο για τον έμπειρο coach, όσο και για τους Ικάρους, αν αναλογιστεί κανείς, οτι στο ξεκίνημα της σεζόν, το τμήμα αυτό στις μικρές ηλικίες, δεν είχε τις προδιαγραφές…για να πρωταγωνιστήσει σε αντίθεση με αυτο του Πανσερραϊκού!

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
Πανσερραϊκός BC -Ικαροι 51-65
Ικαροι- Πανσερραϊκός BC 68-54

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Α φάσης, θα ακολουθήσει η διεξαγωγή των αγώνων της Β φάσης. Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων θα γνωστοποιηθεί μετά την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr