Πρωταθλητές με την Κ15 του ΠΑΟΚ οι Σερραίοι Αλτιντζής, Πύρτσιος & Σαρέγκος!

Πρωταθλητές με την Κ15 του ΠΑΟΚ οι Σερραίοι Αλτιντζής, Πύρτσιος & Σαρέγκος!

Τα τελευταία χρόνια έχουν μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη μεγαλώνοντας ουσιαστικά μέσα στο σπίτι των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και το Σάββατο είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα με την Κ15 του “δικεφάλου”, καθώς στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό κέρδισαν με 8-7 στην διαδικασία των πέναλτι, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας στο AEL FC Arena.

Οι τρεις Σερραίοι της Κ15 του ΠΑΟΚ συνέβαλλαν σε όλη την διάρκεια της σεζόν στην επιτυχία και είχαν δικαίωμα στα πανηγύρια. Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός Βασίλης Αλτιντζής από το Σιδηρόκαστρο που προέρχεται και από τις ακαδημίες του Εθνικού ήταν πρωταγωνιστής, καθώς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 18΄ και αφού δεν μπόρεσε σε άλλες δύο περιπτώσεις στην συνέχεια να “τελειώσει” το ματς, βρήκε δίχτυα και στην διαδικασία των πέναλτι και έδωσε το ματς στον ΠΑΟΚ.

Στο ρόστερ της ομάδας, αν και δεν αγωνίστηκαν είναι και ο 15χρονος επιθετικός Ιωάννης Σαρέγκος από τον Πανθαλητικό που ήταν στην αποστολή, όπως και ο 15χρονος αμυντικός Θεόδωρος Πύρτσιος από το Sport Village.

Αλτιντζής…

Σαρέγκος…

 

Πύρτσιος…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr