Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ οι γυναίκες του Πανσερραϊκού… και βλέπουν Α2!

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ οι γυναίκες του Πανσερραϊκού... και βλέπουν Α2!

Μία νίκη που ισοδυναμεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος  πέτυχε ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός, κερδίζοντας τον βασικό του αντίπαλο στην τελική φάση του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Το μεσημέρι του Σαββάτου (6/5) στο Κλειστό της Ομόνοιας, νίκησαν τον ΓΑΣ Κομοτηνής (δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα) και κατέκτησαν το πρωτάθλημα μετά από 25 χρόνια!

Τα κορίτσια του Κώστα Μάρκου θα διεκδικήσουν μέσω αγώνων μπαράζ  με τις πρωταθλήτριες των ενώσεων Θεσσαλίας, Ηπείρου, Χαλκιδικής,​ Δυτικής​ Μακεδονίας​ & Κεντρικής​ Μακεδονίας την άνοδο στην Α2. Μέχρι τότε βέβαια οι “λιονταρίνες” θα αντιμετωπίσουν στην Κομοτηνή τον Αίαντα και το μεθεπόμενο Σάββατο τους Πάνθηρες στην Καβάλα.

 

Πανσερραϊκός (K.Μάρκου): Χύσα 9, Τσάντα 6, Κουζάλη 8, Πελτέκη 17 (1), Κουτούση 6, Πιτσιάβα 9 (1), Πλεύρη, Σιάκκα, Μανάφη, Γιαουράκη, Μηλιούδη.

ΓΑΣ Κομοτηνή (Ζάντζας): Βαμένου 2, Μαργαρίτη 4, Τσακίρη 12, Λιούρτα 8, Νικολαΐδου 11, Δημητρακούδη 8, Μήλιου 4, Κωστοπούλου.

 

πηγή και φωτό:anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr