Πρωταθλήτρια η Rochester Super 9 του Διλμπέρη… με γκολ του Τσιμίκα!

Πρωταθλήτρια η Rochester Super 9 του Διλμπέρη... με γκολ του Τσιμίκα!

Πανηγυρισμοί… τίτλου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού από τον Παναγιώτη Διλμπέρη, τον Στέργιο Τσιμίκα, τον Γιάννη Βοσκόπουλο και τον Σάββα Ταταρίδη, καθώς η Rochester Super 9 Pro Soccer, στην πρώτη της χρονιά στην United Premiere Soccer League κατέκτησε το πρωτάθλημα κερδίζοντας στον τελικό των play offs τους Junior Lone Stars FC με 2-1.

Μάλιστα ο Στέργιος Τσιμίκας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βγαίνοντας και 1ος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ, ήταν αυτός που πέτυχε το 2ο γκολ της ομάδας του και έβαλε τις βάσεις για τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν.

Επίσης ο Γιάννης Βοσκόπουλος κατάφερε και πέτυχε 3 γκολ σε κρίσιμα ματς, ενώ ο Σάββας Ταταρίδης είχε το καλύτερο παθητικό… μακράν από τον δεύτερο.

Η ομάδα που έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Διλμπέρης τερμάτισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 1η θέση με 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και πλέον στις 28 Ιουλίου θα διεκδικήσει σε ακόμη έναν τελικό τον τίτλο της Βορειοανατολικής περιφέρειας.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr