Πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ στους Εφήβους η Α.Ε.Σ !

Πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ στους Εφήβους η Α.Ε.Σ !

ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ  58-78  Α.Ε.Σ

 

Πανάξια πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναδείχθηκε η Α.Ε.Σ στο εφηβικό τμήμα, αφού με επίδειξη δύναμης και στην Καβάλα πέτυχε το 5/5 και μια αγωνιστική πριν το φινάλε πανηγυρίζει την πρωτιά και την πρόκριση στο Πανεπαρχιακό, που θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Απριλίου. 

Για άλλη μια αναμέτρηση το σύνολο του Γιάννη Κακιούζη έλεγξε τον ρυθμό και δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες, αφού σε κάθε δεκάλεπτο έβλεπε την διαφορά να αυξάνει με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια ευρεία νίκη και να περιμένει το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (εντός με τον Αστέρα) για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην έδρα του μαζί με όλους τους φίλους της ομάδας και τα αγαπημένα πρόσωπα των νεαρών παιχτών του coach Κακιούζη.

 

 Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τίτλος είχε “κλειδώσει” και μαθηματικά πριν την απογευματινή αναμέτρηση στην Καλαμίτσα, αφού ο ΓΑΣ Κομοτηνής κέρδισε εύκολα τον Αστέρα (89-70) και απλοποίησε από νωρίς τα πράγματα.

Τα δεκάλεπτα: 18-23,32-39,45-59,58-78.

Α.Ε.Σ (Κακιούζης): Λάτσιος 4,Χατζόπουλος 12,Θεοφανίδης 4,Κακλίδης 4,Γρηγοριάδης 8, Θεοδοσιάδης 13,Φαρδέλλας 3,Καπετάκης 22(1),Πεχλιβανίδης 7.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr