Προσθήκη στην περιφέρεια για τους Ικάρους, που ανακοίνωσαν τον Καμπέρη !

Προσθήκη στην περιφέρεια για τους Ικάρους, που ανακοίνωσαν τον Καμπέρη !

Παίχτης των Ικάρων είναι και επίσημα ο 21χρονος point guard, Χρήστος Καμπέρης. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής και φοιτητής στην πόλη μας έρχεται στις Σέρρες μετά από τέσσερα χρόνια στον Λαγκαδά, όπου είχε συμμετοχές και στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής. Πλέον, οι “κυανοκίτρινοι” θα ψάξουν για ακόμη 1-2 προσθήκες ώστε να έχει περισσότερες λύσεις ο coach Κακιούζης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Ο.Κ ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΏΝ STIHL ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου point guard, Χρήστου Καμπέρη και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Ο νέος παίκτης των Ικάρων γαλουχήθηκε στις ακαδημίες και τα παιδικό-εφηβικά του Ηρακλή μέχρι την ηλικία των 17 ετών, με την συνέχεια να τον βρίσκει στον Ερμή Λαγκαδά. Εκεί παρέμεινε 4 χρόνια με σημαντικές διακρίσεις στην U21 όπου και έπαιξε σε τελικό πανελληνίου. Επίσης, είχε συμμετοχή με την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής.

Καλώς ήρθες Χρήστο!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr