Προσθήκη εμπειρίας με Χρήστο Λεωνίδα στην Δόξα Λιθοτόπου!

Προσθήκη εμπειρίας με Χρήστο Λεωνίδα στην Δόξα Λιθοτόπου!

Την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με περίσσια εμπειρία που αποτελεί ηγετική μορφή σε κάθε ομάδα που βρίσκεται ανακοίνωσε η Δόξα Λιθοτόπου, η οποία έντυσε στα ασπρόμαυρα τον Χρήστο Λεωνίδα που παρά το γεγονός πως μπαίνει στα 40 του μοιάζει… αγέραστος και φυσικά αποτελεί εγγύηση και ένα γερό χαρτί στα χέρια κάθε προπονητή.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Πανσουλιακό φτάνοντας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέχρι τον τελικό κυπέλλου, ενώ γενικότερα έχει αγωνιστεί σε Μέγα Αλέξανδρο Αγκίστρου, Δόξα Βυρώνειας, Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου και λίγο αργότερα πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, στον οποίον δεν έπαιξε αλλά δόθηκε δανεικός στον Πιερικό και στην συνέχεια επέστρεψε στις Σέρρες και έπαιξε σε Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Οδυσσέα Αναγέννησης, Εθνικό Γαζώρου, ΑΕ Χρυσού και Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Και τα μπαμ…δεν έχουν τελειωμό !!!
Από σήμερα και επίσημα, είναι παίκτης της ομάδας μας, ο Χρήστος Λεωνίδας. Ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής, αγωνιστής και γεννημένος πρωταθλητής. Ταιριάζει δηλαδή, με την φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας μας. Όσο για το….καλώς όρισες, δεν θα μπορούσε να το κάνει κανείς καλύτερα, από τον Ανέστη Σαββίδη, που υπήρξαν πολλά χρόνια συμπαίκτες. Χρήστο, Καλώς όρισες στην ομάδα μας..

Φωτογραφία του χρήστη ΔΟΞΑ Λιθοτοπου ΝΕΑ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr