Προς… Χρυσό το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στην Γ΄ Εθνική!

Προς... Χρυσό το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στην Γ΄ Εθνική!

Το Σερραϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην Ελπίδα Σκουτάρεως και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, με τις δύο ομάδες να έχουν δείξει με το… καλημέρα τις προθέσεις τους και το θέμα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Το ερωτηματικό προκύπτει από την στιγμή που το Δημοτικό γήπεδο Σερρών είναι κλειστό λόγω της επανασποράς και προκειμένου ο αγωνιστικός του χώρος να επανέλθει σε μία καλή κατάσταση και έτσι το ματς αναζητεί έδρα, η οποία πολύ πιθανόν θα είναι το γήπεδο του Χρυσού που βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και μπορεί να φιλοξενήσει το ματς.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΑ Σερρών η Ελπίς μπήκε στην διαδικασία να βρει γήπεδο και αυτό του Χρυσού για την ώρα δείχνει να έχει το προβάδισμα και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr