Προς οριστική συμφωνία για το θέμα Στέβιτς με την Ραντνίτσκι!

Προς οριστική συμφωνία για το θέμα Στέβιτς με την Ραντνίτσκι!

Το πρόβλημα που έφερε τον Πανσερραϊκό να αντιμετωπίζει εμπόδια με την αδειοδότηση του όλο αυτό το διάστημα και να βρίσκεται κακά τα ψέμματα και στο χείλος της καταστροφής, φαίνεται προς οδεύει προς οριστική λύση, καθώς σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή “ΣΤΑ 11 ΜΕΤΡΑ” στο ΔΙΚΤΥΟ, το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την Ραντνίτσκι Κρακούγεβατς, την ομάδα που διεκδίκησε και κέρδισε μέσω προσφυγής στην ΦΙΦΑ 330.000 ευρώ για τον Στέβιτς, απάντησε θετικά στην πρόταση της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα με e-mail προς τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο Παναγιώτη Γιαννόπουλο, καθίσταται σαφές πως αναγνωρίζοντας την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αγωνιστικά και κατανοώντας και το υπέρογκο του ποσού για τα δεδομένα του Πανσερραϊκού, οι Σέρβοι είναι διατεθειμένοι να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να δεχθούν σε δόσεις ένα μικρότερο ποσό.

Βέβαια το ζητούμενο πλέον είναι να γίνει γνωστό ποιος θα καταβάλει τα συγκεκριμένα χρήματα, για να αποσυρθεί η Ραντνίτσκι και επισήμως από την διεκδίκηση, για να μπορέσει σε 2ο βαθμό να αδειοδοτηθεί ο Πανσερραϊκός και αν ο Δημήτρης Χειρίδης, ο χρηματοδότης της ομάδας, που έχει κλείσει την κάνουλα των χρημάτων από τον Ιανουάριο του 2018 και έπειτα, θελήσει να επιστρέψει. Διαφορετικά θα πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος για να δώσει τα χρήματα.

Και ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν πολλά οικονομικά ζητήματα ανοιχτά για την ΠΑΕ και μία διαφαινόμενη λύση στο θέμα του Στέβιτς, είναι σίγουρα προς την θετική κατεύθυνση, αλλά δεν καθαρίζει και την μπουγάδα, καθώς οι “κόκκινοι” τους τελευταίους 4 μήνες προφανώς δεν έχουν πληρώσει καμία υποχρέωση τους!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr