Προετοιμάζεται για… μάχη στο Ηράκλειο ο Πανσερραϊκός!

Προετοιμάζεται για... μάχη στο Ηράκλειο ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός έχει αφήσει πίσω του το ματς στην Δράμα και με περίεργη ψυχολογία μετά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, με πιο πρόσφατο γεγονός την αποχώρηση του Θωμά Κυπαρίσση με αιχμές προς τις… παλιοσειρές των “λιονταριών”, προετοιμάζεται για την πολύ δύσκολη έξοδο στο Ηράκλειο, εκεί όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ(25/2, 15:00, ΕΡΤ3).

Αν μη τι άλλο οι “κόκκινοι” ετοιμάζονται για δυνατή μάχη, καθώς οι Κρητικοί βρίσκονται σε ανοδική πορεία, ανέβηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχουν αφήσει πίσω τα προβλήματα, έχουν 8 νίκες στα τελευταία 10 ματς και στην Κρήτη δημιουργούν ξεσηκωμό για να μπει ακόμη πιο δυνατά η ομάδα σε ρυθμούς ανόδου. Την ίδια ώρα ο Πανσερραϊκός παραμένει σε μία τέτοια βαθμολογική κατάσταση που είναι υποχρεωμένος να αναζητά βαθμούς σε οποιαδήποτε έδρα και όλοι περιμένουν την στιγμή της αγωνιστικής του αφύπνισης που μπορεί να έρθει οπουδήποτε, γιατί είναι δεδομένο πως η ομάδα βάση δυνατοτήτων του ρόστερ δεν παίρνει αυτό που της αξίζει.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει εντοπίσει πως πέρα από τα λάθη στο αγωνιστικό κομμάτι, τα οποία επικεντρώνονται στην αμυντική συμπεριφορά-κυρίως στις “στημένες” φάσεις- αλλά και σε λάθη του τερματοφύλακα όσον αφορά τις εξόδους, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ψυχολογία λόγω της πίεσης για αποτελέσματα, κάτι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένοι οι περισσότεροι παίκτες που εντάχθηκαν τώρα στο ρόστερ, αφού είναι νεαροί και οι παραστάσεις από Σούπερ Λίγκ δεν αρκούν όταν βρίσκεσαι… στο κόκκινο.

Έτσι λοιπόν πέρα από κάποιους παίκτες που έχουν κερδίσει με το σπαθί τους φανέλα βασικού δεν αποκλείεται να δούμε κάποιους από τους παλιούς να επιστρέφουν για να κάνουν την προσπάθεια και να πάρουν και την ευθύνη, σε ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ στο “κόκκινο” στρατόπεδο ειδικά μετά την ήττα από την Δόξα Δράμας και πολύ πιθανόν να ήταν και το μείζον θέμα που έφερε την επιστολή παραίτησης του Θωμά Κυπαρίσση, σύμφωνα με τα όσα αυτή ανέφερε και όσα διαρρέουν και από την άλλη πλευρά.

Με όλα αυτά λοιπόν… σε φόντο, τα “λιοντάρια” συνεχίζουν τις προπονήσεις και το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία με την αποστολή στην συνέχεια να πετάει για το Ηράκλειο. Ο Γκούρτσας που αντιμετώπισε πρόβλημα στον αυχένα αναμένεται να είναι στην διάθεση του Χαραλαμπίδη, ενώ και ο Στέβιτς ανεβάζει στροφές, αλλά λογικά δεν θα μπει στην αποστολή. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr