Προγραμματισμός με Μίσσιο στον πάγκο για την Κάτω Καμήλα

Προγραμματισμός με Μίσσιο στον πάγκο για την Κάτω Καμήλα

Λίγες μόνο ημέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, η Δόξα Κάτω Καμήλας κάνει πλάνα για τη νέα σεζόν στην Ανώτερη ανακοινώνοντας ως νέο προπονητή τον Δήμητρη Μίσσιο, ο οποίος έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Παμβλαχιακό και Νίκη Χριστός και εκφράζοντας τις ευχαριστίες στον Μάκη Σκαπή που αποτελεί παρελθόν.

 

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

“Υλοποιείται ο προγραμματισμός των Διοικούντων της ΔΟΞΑ Κ.Καμήλας για την νέα αθλητική σεζόν με την ομάδα στην Ά κατηγορία. Νέος προπονητής στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας θα είναι ο Μίσσιος Δημήτριος. Ένας νεαρός ταλαντούχος και με όρεξη προπονητής καλείται να οδηγήσει την ομάδα τη νέα χρονιά στα σαλόνια της Α κατηγορίας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, δύναμη κουράγιο και τον διαβεβαιώνουμε ότι πάντα θα είμαστε στο πλευρό του.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μάκη Σκαπή για τις υπηρεσίες που προσέφερε και οδήγησε την ομάδα στην Ανώτερη κατηγορία.Του ευχόμαστε επίσης καλή συνέχεια στο προπονητικό του έργο να συνεχίσει να δουλεύει με όρεξη και θέληση και σίγουρα οι επιτυχίες θα έρθουν, όπως και ο τίτλος του Πρωταθλητή.

Με τιμή

Το Δ.Σ ΔΟΞΑ Κ.Καμήλας¨

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr