Προβληματισμός για το… αύριο σε αρκετές ομάδες της Ε.Π.Σ.Σ!

Προβληματισμός για το... αύριο σε αρκετές ομάδες της Ε.Π.Σ.Σ!

Πριν από λίγο καιρό, ουσιαστικά με την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων της Ε.Π.Σ.Σερρών, το “SSN” σας είχε παρουσιάσει τον χάρτη του Σερραϊκού ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2018-19(θυμηθείτε τον ΕΔΩ) με την βασική υποσημείωση των πιθανών αλλαγών σε αυτόν, καθώς είχαμε συμπεριλάβει στην εκτίμηση μας την προϋπόθεση κάποιες ομάδες να αλλάξουν οικειοθελώς κατηγορία, ευνοώντας κάποιες άλλες και κάποιες να μην δηλώσουν καν συμμετοχή.

Και επειδή μπήκαμε στο δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου και κακά τα ψέματα στις περισσότερες ομάδες οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι ελάχιστες έως και μηδαμινές υπάρχει μία εύλογη ανησυχία, η οποία ενισχύεται από όσα κυκλοφορούν για την ώρα σε σεναριακό επίπεδο και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι.


Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έχουν να κάνουν με τον προβληματισμό που υπάρχει για το… αύριο σε τουλάχιστον 5-6 ομάδες της Ε.Π.Σ.Σερρών που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουν διαφορές δυσκολίες όσον αφορά το αν υπάρχουν άνθρωποι να βγούνε μπροστά και να αναλάβουν το φορτίο τους για την επόμενη σεζόν. Την ίδια στιγμή υπάρχουν και κάποιες που πιθανόν απλά να θελήσουν να συμμετάσχουν σε χαμηλότερη κατηγορία.

Ήδη για κάποιες, χωρίς να θέλουμε να μπούμε ακόμη στην διαδικασία ονοματολογίας ελπίζοντας σε… ανατροπή, το μέλλον μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο, ενώ υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που αν όντως επιβεβαιωθούν τα χειρότερα θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη, χωρίς αυτό να αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί να δηλώσουν συμμετοχή απλά σε άλλη κατηγορία.

Πάντως είναι δεδομένο πως τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ομάδων έχει πέσει αισθητά, φτάνοντας στο σημείο φέτος στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Σερρών να αγωνίζονται μόλις 62 ομάδες και η διοργανώτρια αρχή δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να δει αυτόν τον αριθμό να μειώνεται, αντί να αυξάνεται φυσικά που θα ήταν ευχής έργον.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr