Προβλήματα με Φουσού & Χατζηδίμπα στον Πανσερραϊκό

Προβλήματα με Φουσού & Χατζηδίμπα στον Πανσερραϊκό

Το απουσιολόγιο του Περικλή Αμανατίδη γεμίζει και πάλι ονόματα, ενόψει των δύο συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων της ομάδας σε Σπάρτη και Χανιά, καθώς οι δύο τελευταίες προπονήσεις απέφεραν προβλήματα που περιορίζουν τις επιλογές του προπονητή ακόμη και για την 18αδα.

Συγκεκριμένα ο Λάντο Φουσού υπέστη θλάση την Τρίτη και είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει να δώσει το παρών όχι μόνο στο ματς του Σαββάτου, αλλά και σε αυτό που θα ακολουθήσει την επόμενη Πέμπτη, ενώ την ίδια στιγμή και ο Βασίλης Χατζηδίμπας ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και δεν θα ταξιδέψει στην Λακωνία. Ο νεαρός στόπερ μπορεί να μην είχε συμμετοχή μέχρι τώρα, αλλά ήταν ετοιμοπόλεμος στον πάγκο.

Παράλληλα δεν υπολογίζεται και ο Βασίλης Αμαραντίδης που μπήκε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του, αλλά υπέστη υποτροπή και λέει… καλή χρονιά, ενώ λογικά δεν υπολογίζεται και ο Γιώργος Σιάκκας και αμέσως οι απουσίες γίνονται αρκετές, χωρίς ωστόσο να επηρεάζουν το αρχικό σχήμα, όσο κυρίως τις εναλλακτικές λύσεις του έμπειρου προπονητή και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr