Προβάδισμα Πάντσιου για τον πάγκο της Ελπίδας Σκουτάρεως!

Προβάδισμα Πάντσιου για τον πάγκο της Ελπίδας Σκουτάρεως!

Με τα ονόματα των υποψηφίων προπονητών για τον πάγκο της Ελπίδας Σκουτάρεως να είναι πολλά και τις ώρες για την ανακοίνωση του ονόματος του εκλεκτού να πλησιάζουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του “pamebala.gr” ο Παναγιώτης Πάντσιος είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Την ίδια ώρα με βάση το ρεπορτάζ του “SSN” φαίνεται πως δεν είναι απλά στην λίστα, αλλά είναι αυτός που για την ώρα έχει το προβάδισμα για να αναλάβει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι δεδομένο και να μην αποκλείεται η έκπληξη!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, με πολλές εμπειρίες και από τους πάγκους των Σερραϊκών ομάδων έχοντας εργαστεί μεταξύ άλλων σε Πανσουλιακό,  Απόλλων Παραλιμνίου, Μέγα Αλέξανδρο Γεφυρουδίου, ο Θρακικό Άνω Μητρουσίου, Δόξα Μελενικιτσίου, ΑΕ Χρυσού, Λέοντες, Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, έχει αφήσει πίσω τους για την ώρα συνυποψηφίους όντας σε προχωρημένες συζητήσεις  και έχοντας ξεχωρίσει ως ο καταλληλότερος ελεύθερος εντός του Νομού για να αναλάβει τις τύχες της.

Βέβαια στο προσκήνιο φαίνεται πως είναι και το όνομα του Νίκου Κατσαβάκη που επίσης έχει συζητήσει, ενώ στην λίστα είναι και ο Κατερινιώτης Απόστολος Στύλος. Όπως και να έχει θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr