Πρεμιέρα με άλλους στόχους για Α.Ε.Σ και Γ.Σ Σερρών !

Πρεμιέρα με άλλους στόχους για Α.Ε.Σ και Γ.Σ Σερρών !

Το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο με το μενού να περιλαμβάνει μια Σερραϊκή μονομαχία ανάμεσα σε δυο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Α.Ε.Σ και Γ.Σ Σερρών διασταυρώνουν τα ξίφη τους το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 στο κλειστό της Κοιλάδας με τους φιλοξενούμενους να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος.

Από την μια πλευρά η νεοσύστατη ομάδα της Α.Ε.Σ του Σταύρου Ιωσηφίδη, που αποτελείται από πιτσιρικάδες με τον μέσο όρο ηλικίας να μην ξεπερνάει την ηλικία των 18 ετών. Από την άλλη πλευρά, ο πολύ δυνατός Γυμναστικός που μοιάζει ικανός να φτάσει στην πολυπόθητη άνοδο, κάτι το οποίο δεν πέτυχε στις λεπτομέρειες πέρυσι. Η ομάδα του Μπουτάκογλου έχει δυναμώσει ακόμη περισσότερο και δείχνει έτοιμος για τον στόχο του.

Οι “μπλε” θα αγωνιστούν χωρίς ελλείψεις εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,ενώ οι “ταύροι” θα περιμένουν μέχρι τέλους για τους Ντινούδη,Ντίκογλου,Γιαβρόπουλο και Χατζή. Διαιτητές της αναμέτρησης οι Νέδογλου Ζ. και Ορφανόπουλος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr