Πράξη αγάπης προς το περιβάλλον – Μικροί και μεγάλοι καθάρισαν την κοιλάδα!

Πράξη αγάπης προς το περιβάλλον – Μικροί και μεγάλοι καθάρισαν την κοιλάδα!

Με το μέγιστο αίσθημα υπευθυνότητας και αγάπης προς το περιβάλλον, Σερραίοι εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των δρομέων υγείας του Πανσερραϊκού και όλοι μαζί τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα καθάρισαν την κοιλάδα, δίνοντας νέα πνοή και αέρα στον φυσικό θησαυρό της πόλης.

Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού, βλέποντας την αναίδεια κάποιων απέναντι στη φύση, βρομίζοντας την περιοχή, πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν δράση, για να παραμείνει καθαρός ο φυσικός πλούτος των Σερρών (διαβάστε σχετικό άρθρο εδώ).

Η ανταπόκριση ήταν ικανοποιητική και οι εθελοντές με αυτή την πράξη έδειξαν πόσο νοιάζονται για το καλό του τόπου τους. Μικροί και μεγάλοι λοιπόν έδωσαν σήμερα ραντεβού για τον καθαρισμό της κοιλάδας και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, επανέφεραν τον χώρο στη φυσική ομορφιά του.

Οι δρομείς υγείας του Πανσερραϊκού μέσω ανάρτησής τους, προεξάρχοντος του υπευθύνου Γιώργου Θεοχάρη, ευχαριστούν όλους τους εθελοντές που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία τους ενώ ιδιαίτερη μνεία κάνουν και σε αυτούς που μερίμνησαν για να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο η δράση.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάστε την ανάρτηση των Δρομέων υγείας του Πανσερραϊκού:

Εθελοντισμός=μια πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση και προς το περιβάλλον!!!!
Σήμερα βρεθήκαμε στην κοιλάδα μικροί και μεγάλοι για να δείξουμε την αγάπη μας σε αυτήν που τόσα πολλά μας προσφέρει, αλλά και να την κάνουμε ακόμη πιο όμορφη μαζεύοντας ό,τι σκουπίδι υπάρχει.

Εμείς ως ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αγκαλιάσατε την πρωτοβουλία μας και βάλατε την πινελιά σας στο όμορφο κάδρο της κοιλάδας!!!!

Υγ.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κοινότητας Σερρών Γιώργο Ρίζο αλλά και τον δημοτικό σύμβουλο Ταϊρη Γεώργιο που μερίμνησαν ώστε να έχουμε όλοι μας γάντια-μάσκες-σακούλες.
Την έφορο της καλλιτεχνικής κολύμβησης Θωμαή Θεοδωρίδου, το τμήμα Χάντμπολ του Πανσερραικού που εκπροσωπήθηκε από τον Φουντουκίδη Αλέξανδρο, το τμήμα του τένις Σ.Α.Σ και τον Γραμματόπουλο Άρη που ήταν εκεί με μια ομάδα αθλητών αλλά και τον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ RED LIONS με τον εκπρόσωπο τους George Leonof!!

Θα παρακαλούσαμε τους συμπολίτες μας που απολαμβάνουν το τσιγάρο τους στην κοιλάδα να προσέχουν τις γόπες τους. Ο αριθμός των αποτσίγαρων που μαζέψαμε ξεπέρασε τις 5000…

ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….

Share