Ποργιόπουλος: Όταν είσαι στους Ικάρους θέλεις να κερδίζεις παντού!

Ποργιόπουλος: Όταν είσαι στους Ικάρους θέλεις να κερδίζεις παντού!

Head Coach, Στέργιος Ποργιόπουλος:

”Είναι ευχάριστο που συμμετέχουμε και πάλι στον θεσμό του κυπέλλου έστω και από την Β΄ Εθνική, που προστέθηκε στην δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας μετά τα εθνικά πρωταθλήματα.

Τους αγώνες κυπέλλου τους αντιμετωπίζουμε ως δυνατά φιλικά τεστ αλλά όταν αγωνίζεσαι για τους Ικάρους Σερρών, θέλεις να κερδίζεις και να προκρίνεσαι σε κάθε ματς, έτσι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο αντίπαλος μας βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με εμάς, προέρχεται από την Γ΄ Εθνική και προετοιμάζεται αυτό τον καιρό, επομένως θα γίνει ένα παιχνίδι με ομάδες, που δεν θα βρίσκονται στο 100% της δυναμικής τους. Ευελπιστούμε να προκριθούμε και υπάρχει ισχυρό κίνητρο διότι μετέπειτα θα παίξουμε με δυο ομάδες Α2, όπως ο Δούκας που δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και ποτέ δεν ξέρεις ίσως να πάμε και παραπέρα, όπου θα περιμένει ο Χολαργός, θα δούμε.

Μεγαλύτερη σημασία από όλα όμως έχει η ετοιμότητα της ομάδας στο πρώτο τζάμπολ του Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα και εκεί θα επιθυμούσα η κλήρωση να είναι καλή για εμάς και να μην χρειαστεί να δώσουμε δυνατά παιχνίδια στο ξεκίνημα. Είναι προτιμότερο να ξεκινήσουμε με θεωρητικά βατούς αντιπάλους.”

Πηγή: Τμήμα Επικοινωνίας Ikaroi Serres BC

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr