Ποργιόπουλος: Όλα τα ματς απο εδώ και πέρα είναι τελικοί για τους Ικάρους!

Ποργιόπουλος: Όλα τα ματς απο εδώ και πέρα είναι τελικοί για τους Ικάρους!

Ο Στέργιος Ποργιόπουλος, έδωσε το στίγμα των αγώνων για τους Ικάρους, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και χαρακτήρισε τελικούς, τους 6 αγώνες, που απομένουν μέχρι το φινάλε της Β΄ Εθνικής. Η αλήθεια είναι πως οι Ίκαροι, απώλεσαν σημαντική ευκαιρία, για να πάρουν δικές τους… νίκες στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, όπου είχαν ανεπιτυχή αποτελέσματα και στερούνται πλέον του… δικαιώματος για κάποιο «στραβοπάτημα», στους αγώνες με Μεσσολόγγι, Πευκοχώρι και Καβάλα.

Στέργιος Ποργιόπουλος:

Για εμάς όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος,  εαν θέλουμε να παραμείνουμε στον στόχο της ανόδου, έχουν τον χαρακτήρα ενός τελικού, που κρίνει πολλά. Ξεκινάμε με αντίπαλο την Χαλκηδόνα, το σερί των έξι τελικών και όλη η ομάδα είναι πανέτοιμη γι’ αυτό το παιχνίδι. Θέλω να προσκαλέσω τους φιλάθλους μας στο κλειστό της Κοιλάδας την Κυριακή, είναι ένα σημαντικό ματς που πρέπει να το κερδίσουμε με την βοήθεια και του κοσμού μας!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr