Ποργιόπουλος: “Φανταστικά Χριστούγεννα με στόχο πλέον την άνοδο…”

Ποργιόπουλος: "Φανταστικά Χριστούγεννα με στόχο πλέον την άνοδο..."

Κοινές δηλώσεις μέσα σε καλό κλίμα και με αβρότητα, από τους προπονητές των δύο καλύτερων ομάδων της κατηγορίας! Coach Δημητριάδης και Coach Ποργιόπουλος μιλούν στον φακό του Ikaroi TV μετά το τέλος του αγώνα Ίκαροι-Χαρίλαος Τρικούπης. Ο προπονητής των “κυανοκίτρινων” χαρακτήρισε κομβικό το παιχνίδι, σημειώνοντας πως τα Χριστούγεννα για την ομάδα του θα είναι φανταστικά, ενώ ευχήθηκε και οι δύο ομάδες να ανέβουν, αν και όπως σημείωσε οι Ίκαροι δεν ξεκίνησαν με αυτόν τον στόχο. Χαρακτήρισε κλειδί του αγώνα για τη νίκη την εμφάνιση του Γρίψιου στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως ήταν η πιο σημαντική νίκη των Ικάρων τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη ο Γιάννης Δημητριάδης σημείωσε πως ήταν το χειρότερο παιχνίδι για την ομάδα του, οι παίκτες παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου για να κερδίσουν ένα τέτοιο ματς, ενώ στάθηκε και στην πολύ καλή ατμόσφαιρα που υπήρχε.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς.

 

φωτό-πηγή:www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr