Ποργιόπουλος: “Να κλειδώσουμε την άνοδο με τον Παναθλητικό”

Ποργιόπουλος: "Να κλειδώσουμε την άνοδο με τον Παναθλητικό"

Μετά την διακοπή της περασμένης εβδομάδας και έχοντας πάρει σημαντικές ανάσες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, οι Ίκαροι αντιμετωπίζουν την Κυριακή στις 18:00 στο Κλειστό της κοιλάδας τον Παναθλητικό, στο ντέρμπι της αγωνιστικής και με νίκη “κλειδώνουν” την άνοδο στα αποδυτήρια τους. Ο coach των “κυανοκίτρινων” μιλώντας για το ματς σημείωσε πως με πάθος και σωστή τακτική η ομάδα του μπορεί να κερδίσει την μοναδική ομάδα που βρήκε φέτος τον τρόπο να λυγίσει τους Σερραίους. 

 

Αναλυτικά:

“Η διακοπή μας βοήθησε να ξεκουραστούμε σωματικά και ψυχολογικά από το σερί των δύσκολων αγώνων που έχουμε δώσει. Μας έδωσε και το χρόνο να προετοιμαστούμε καλύτερα για το παιχνίδι με τον Παναθλητικό, αγώνας που για μας έχει διπλό κίνητρο: Να κερδίσουμε στην έδρα μας τη μοναδική ομάδα που μας κέρδισε τη φετινή χρονιά, αλλά και το πιο σημαντικό είναι πως με νίκη θα απομακρυνθούμε από αυτή 3 βαθμούς και ουσιαστικά θα κλειδώσουμε την άνοδο. Έμφαση στην τακτική και στο πάθος που μας διακατέχει σε όλα τα παιχνίδια και όλα θα πάνε καλά”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr