Ποργιόπουλος… και στην Β΄ Εθνική για τους Ικάρους!

Ποργιόπουλος... και στην Β΄ Εθνική για τους Ικάρους!

Στο κλειστό της κοιλάδας θα περάσει τον περισσότερο χρόνο του και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Στέργιος Ποργιόπουλος, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι Ίκαροι ο 51χρονος προπονητής που υπηρετεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια τους “κυανοκίτρινους” και είχε καθοριστική συμβολή στην… επιστροφή τους στις μεγαλύτερες κατηγορίες, θα είναι ο προπονητής της ομάδας και στην Β΄ Εθνική. Μάλιστα θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες όσον αφορά το θέμα των υποδομών και είναι αυτός που θα επιλέξει τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων από την αρχή!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ. Σ του ”ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας με τον coach Στέργιο Ποργιοπουλο και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018,ύστερα από την πετυχημένη φετινή χρονιά όπου σαν αποτέλεσμα είχε την άνοδο της ανδρικής ομάδας στη Β’εθνικη κατηγορία.
Στα πλαίσια αυτής της ανανέωσης ο coach Ποργιοπουλος θα έχει πρωταγωνιστικο ρόλο στο νέο μοντέλο λειτουργίας και αλλαγής φιλοσοφίας που επιθυμεί η διοίκηση, με αυξημένες αρμοδιότητες στον προγραμματισμό και στο πλάνο των αγωνιστικών τμημάτων (εφηβικό – παιδικό – παμπαιδων ) καθώς και άμεση συνεργασία με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής. Κατ οπιν τούτου, λυονται οι συνεργασίες με όλους τους προπονητές του συλλόγου οι οποίες θα εξεταστούν από μηδενική βάση.
Η διοίκηση ευχαριστεί όλους τους προπονητές που συνεργάστηκαν με το σύλλογο των Ικάρων κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και βοήθησαν με τον τρόπο τους στη βελτίωση των αθλητών μας.
Οι προπονήσεις της Μεταβατικης Περιόδου θα συνεχιστούν κανονικά έως 30/6/2017 υπό την καθοδήγηση του coach Ποργιοπουλου.
Οι Ίκαροι Σερρών πιστοί σ αυτό που πρεσβευουν πολλά χρόνια τώρα θα είναι πιο δυνατοί και ενωμένοι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
ΙΚΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr