Ποργιόπουλος: “Δεν άρπαξαν την ευκαιρία οι μικροί, να γεμίζει ο κόσμος το κλειστό”

Ποργιόπουλος: "Δεν άρπαξαν την ευκαιρία οι μικροί, να γεμίζει ο κόσμος το κλειστό"

Μπορεί οι Ίκαροι να πήραν τη νίκη κόντρα στον Δούκα και να προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά ο Στέργιος Ποργιόπουλος έβγαλε δυσαρέσκεια για την εικόνα των μικρών που έριξε στο παρκέ και την προσέλευση του κόσμου. Αναλυτικά:

“Έβαλα σταδιακά τους μικρούς για να προσαρμοστούν καλύτερα, αλλά δεν αρπάξανε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Δώσανε δικαίωμα στον Δούκα να μειώσει και δεν μου άρεσε. Εμπιστεύομαι κάποια παιδιά και θέλω να με δικαιώσουν. Γνωρίζω και από την δική μου πρώτη φορά που μπήκα να αγωνιστώ πως είναι δύσκολο και αυτό πρέπει να το διαχειριστώ εγώ ως παιδαγωγός. Πάντως για να στρώσω αυτά τα παιδιά κλείνω δυνατά φιλικά όπως αυτό που θα δώσουμε την Κυριακή με τον Άρη. Τα εφηβικά του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι τα καλύτερα στην Ελλάδα και θα είναι σημαντική εμπειρία. Επίσης είμαι δυσαρεστημένος και από τον κόσμο, σήμερα είχαμε λιγότερο απ’ ότι στο ματς με τον Ηρακλή, ίσως επειδή ήταν Σάββατο και ελπίζω την Τετάρτη σε ένα ματς κόντρα σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας να είναι περισσότερος, να γεμίσει το κλειστό”.

Από την άλλη ο προπονητής του Δούκα Γιάννης Γιαννόπουλος είπε: “Ξέρω ότι στους Ικάρους γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομών, υπάρχουν πολλά παιδιά, αλλά είναι και επαρχιακή ομάδα και όταν μεγαλώνουν θέλουν να φύγουν μακριά, να σπουδάσουν και αυτό μειώνει την δυναμική τους. Εμείς είμαστε σε μεταβατική κατάσταση,, αλλά και πάλι συγχαρητήρια στους Ικάρους. Το έργο τους θα είναι δύσκολο την Τετάρτη κόντρα σε μία ομάδα που είναι φαβορί για την Α1”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr