Ποργιόπουλος: Αγώνας ”Must Win” με το Πευκοχώρι!

Ποργιόπουλος: Αγώνας ''Must Win'' με το Πευκοχώρι!

Οι Ίκαροι είχαν μπροστά τους 15 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να αντιμετωπίσουν, το Πευκοχώρι στα Μουδανιά, σε ένα ακόμα «τελικό», στην μάχη της ανόδου για την Α2 κατηγορία. Παίκτες και staff είναι έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά, προκειμένου να πάρουν τη νίκη, που θα  «κλειδώσει» σε μεγάλο ποσοστό την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο coach Ποργιόπουλος εμφανίζεται αισιόδοξος στις δηλώσεις τους για τον αυριανό αγώνα:

Το ματς με το Πευκοχώρι έχει τον χαρακτήρα «Must Win» για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, και για τις δυο ομάδες, βέβαια εμείς το θέλουμε πολύ στους Ικάρους και αυτό πρέπει να το βγάλουμε στο παρκέ.

Δουλέψαμε καλά σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, έχουμε αναλύσει τους αντίπαλους μας και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, πιστεύω ότι θα δείξουν το κατάλληλο πάθος και σθένος για τέτοιου τύπου παιχνίδι και ελπίζω να γίνει ένα καλό και τίμιο παιχνίδι, κερδίζοντας στο φινάλε ο καλύτερος.


Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr